Καλώς ήλθατε !

Καλώς ήλθατε ! To e- zizania είναι ένα εκπαιδευτικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό ιστολόγιο .







Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

H συνέχεια και το τέλος του μυθιστορήματος ...από τον Βαγγέλη

Επιτέλους έφτασε η μέρα για το  γάμο της Χριστίνας και του Φιλίππου. Η Όλγα και η Ειρήνη ήταν  πολύ όμορφες , όμως η γιαγιά παρατήρησε πώς η Ειρήνη ήταν  θλιμμένη . Αργότερα έμαθε από την Όλγα ότι στεναχωριόταν που είχε φύγει ο Χανς και δεν θα ήταν μαζί της στο γάμο .

Όταν έφτασαν όλοι στην εκκλησία πρόσεξαν πως είχαν πάει εκεί και αστυνομικοί για να μη γίνει κανένα κακό . Την ώρα που έφτανε η νύφη , ακούστηκε ένας θόρυβος ξέφρενης μοτοσυκλέτας  , που την οδηγούσαν δυο μαυροντυμένοι νεαροί και συγχρόνως ένας απαίσιος κρότος τράνταξε την εκκλησία . Κομμάτια από σπασμένα αντικείμενα πετάχτηκαν από το εσωτερικό της εκκλησίας .Ο κόσμος φώναζε τρομαγμένος , όλοι κατέβαιναν τα σκαλοπάτια για να απομακρυνθούν τρομαγμένοι και η Ειρήνη μέσα στον πανικό είδε τη στολισμένη λιμουζίνα να απομακρύνεται χωρίς να έχει προλάβει να κατέβει η νύφη . Οι δυο μαυροντυμένοι νεαροί είχαν ρίξει βόμβα στην εκκλησία για να εκδικηθούν την απόδραση της Όλγας .Ευτυχώς η αστυνομία κατάφερε να τους συλλάβει . Όλοι ανακουφίστηκαν και ήσυχοι πήγαν στο γάμο της Χριστίνας , που έγινε λίγες μέρες αργότερα .

Η Ειρήνη πήρε και αυτή μήνυμα από τον Χανς και χαρούμενη άρχισε να ετοιμάζεται για τα σχολείο που θα άνοιγε σε λίγες μέρες .

                                             ΤΕΛΟΣ