Καλώς ήλθατε !

Καλώς ήλθατε ! To e- zizania είναι ένα εκπαιδευτικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό ιστολόγιο .







Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ...η συνέχεια



Στο προηγούμενο :
Τρεις νεαροί ξυλοκοπούν άσχημα τον Σάμουελ μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικός .Η Ειρήνη και η Όλγα είναι μάρτυρες του γεγονότος και καταφέρνουν να σώσουν τον Σάμγουελ .
Η πυρκαγιά όμως στο εργαστήρι του Καλοκαιρινού Αι Βασίλη , αρχίζει να τις βάζει σε υποψίες …………….


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2ο

O κ. Nτικόν ,ο μπαμπάς του Σάμγουελ μαζί με τις δυο  φίλες (Όλγα και Ειρήνη) πήγαν να επισκεφτούν στο νοσοκομείο τη Νέλια ,που τραυματίστηκε  στο ατύχημα που έγινε στο εργαστήρι του καλοκαιρινού άγιου Βασίλη  .
 Μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο ο κ. Ντικόν προσφέρθηκε να τις κεράσει ένα αναψυκτικό .Φεύγοντας  συνάντησαν τους νεαρούς που είχαν χτυπήσει τον Σάμγουελ και αυτοί  άρχισαν να δέρνουν  τον μπαμπά του Σάμγουελ με σκοπό να τον στείλουν  στο νοσοκομείο.  Επιστρέφοντας στο σπίτι τα δυο κορίτσια δέχτηκαν την επίθεση των νεαρών που κατάφεραν να  απαγάγουν την Όλγα .Την πήγαν σε ένα ανατριχιαστικό μέρος που ήταν το κρησφύγετο τους .

Όταν   άνοιξε τα μάτια της είδε όλα τα τέρατα μαζεμένα . Άρχισε να ιδρώνει από τον πανικό της . Μαζί με τους νεαρούς ήταν και ένας άλλος , πιθανότατα ο αρχηγός της ομάδας  που έβαλε ένα κασετόφωνο στο στόμα της , της έδωσε και ένα χαρτί που πάνω έγραφε  κάτι λόγια και την υποχρέωσε να τα διαβάσει και να τα ηχογραφήσει .
Μετά θα έπαιρναν τηλέφωνο τους γονείς της για να τους εκβιάσουν . Σκοπός τους ήταν να γίνει ανταλλαγή ανάμεσα στην Όλγα και στον Ανέστη που ήταν ένας από τους νεαρούς που είχε τραυματιστεί και τον είχε πάρει η μαμά της Όλγας για να τον γιατρέψει .

Εν τω μεταξύ η Όλγα φυλακισμένη προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους να αποδράσει .
Μια μέρα << τα τέρατα του λόφου >> παρήγγειλαν πίτσα για να φάνε . Έτσι έλυσαν τα χέρια της για να μπορέσει να φάει . Τότε βρήκε ένα σχέδιο . Ζήτησε να πάει στην τουαλέτα . Νόμιζε πως το παραθυράκι θα ήταν ανοιχτό και θα μπορούσε να αποδράσει .Δυστυχώς όμως είχε κάγκελα και το σχέδιό της απέτυχε . Τότε πρόσεξε στον καθρέφτη πως έλειπε από το αυτί της το ένα της σκουλαρίκι ….

                           Η συνέχεια στο επόμενο ……………………

                                                                        ΒΑΓΓΕΛΗΣ