Καλώς ήλθατε !

Καλώς ήλθατε ! To e- zizania είναι ένα εκπαιδευτικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό ιστολόγιο .







Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ένα ναυάγιο που έζησα

        Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα μια κρουαζιέρα με τον φίλο μου τον Άλεξ .Αφού τακτοποιήσαμε τα πράγματα μας στις βαλίτσες ,επιβιβαστήκαμε στο κρουαζιερόπλοιο . Εκεί περιμέναμε κανένα δεκάλεπτο και μετά σαλπάραμε  για Αμερική .
      Ο καπετάνιος έβαλε μπρος τη μηχανή και το πλοίο ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι . Στην πορεία περνούσαμε πολύ ωραία.Τρώγαμε και κάναμε βόλτες στα μαγαζιά .
      Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος .Όλοι βγήκαν έξω από τις καμπίνες για να δούνε τι γίνεται . Το καράβι είχε συγκρουστεί με έναν μεγάλο ύφαλο .Όλοι πανικοβλήθηκαν .Τρέχαν από δω κι από κει για να σωθούν γιατί το μισό καράβι είχε γεμίσει νερά . Κάποιοι δεν τα κατάφεραν , πνίγηκαν . Ο καπετάνιος και οι ναύτες άρχισαν να κατεβάζουν γρήγορα τις σωσίμβιες λέμβους και όλοι έτρεχαν να μπούνε μέσα .Εμείς ευτυχώς καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη βάρκα .Αυτή μας έβγα,ε στη στεριά .
     Τελικά μετά ώρα το πλοίο το έβγαλαν έξω αλλά είχε πολλές ζημιές . Εμείς επιβιβαστήκαμε σε άλλο και συνεχίσαμε το ταξίδι μας ,που θα μείνει αξέχαστο .

                                                                                       Γιάννης